Wie zijn we

Ftrprf wordt geleid door:

Pieter Hemels

Ftrprf-Pieter-Hemels

Pieter Hemels is de verbeelder van futureproof-strategieën. Zijn voornaamste doel is om een ​​ander perspectief te creëren en te realiseren voor organisaties, teams en individuen. Zijn persoonlijke motto is ‘het kan anders’.

Pieter heeft een achtergrond in marketing, uitgeverij en bedrijfsstrategie. Hij is bestuurslid van het Global Compact Network Netherlands en een van de initiatiefnemers van de World Benchmarking Alliance, onlangs gelanceerd in New York. Een wereldwijde beweging rond het vergroten van de impact van de private sector op een duurzame toekomst voor iedereen. Pieter steunde de Verenigde Naties met de ontwikkeling van de ‘high time’ campagne om geweld tegen kinderen te bestrijden. Onlangs hielp hij bij het ontwikkelen van de ‘Start to Talk’-campagne voor de Raad van Europa.

Hij heeft zonder twijfel de mooiste kleindochter van Europa, Fay.

Lisa Mérelle

Ftrprf-Lisa-Merelle

Lisa Mérelle heeft zich als doel gesteld om tenminste één wereldprobleem op te lossen voor 2030. Zodat ze haar kinderen in ieder geval kan uitleggen wat zij doet om hun wereld van morgen mooier te maken.

Los van wereldproblematiek houdt ze ervan om alles verder te brengen. Om mensen te helpen zich te ontwikkelen. Om organisaties te veranderen, te verbeteren. Haar persoonlijke motto is: ‘het kan wel’. Want natuurlijk kan het.

Lisa heeft een achtergrond in communicatie en verandermanagement. Ze heeft jarenlang bij een van de top reclamebureaus gewerkt waar ze verantwoordelijk was voor de organisatie van grote campagnes en de aansturing van teams.

Daphne Prieckaerts

Ftrprf_Daphne_Prieckaerts

Daphne Prieckaerts is de introvertere beschouwer die heldere analyses maakt. En deze ook graag in concrete acties omzet. Haar belangrijkste drijfveer is om mensen te laten ervaren hoe ze hun werk en hun leven in eigen hand nemen. Hoe ze hun eigen verhaal, kwaliteiten en talenten ontdekken en daarmee zichzelf en hun omgeving positieve energie geven.

Daphne heeft een jarenlange achtergrond in marketing- en communicatie strategie en uitvoering. Ze heeft een passie voor en ruime ervaring in team- en persoonlijke ontwikkelingtrajecten voor incompany groepen.  Ze is nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van Futureproof trainingen.