Wie zijn weBij ftrprf werken:

Ftrprf-Pieter-Hemels
Pieter Hemels

Pieter Hemels is de verbeelder van futureproof-strategieën. Zijn voornaamste doel is om een ​​ander perspectief te creëren en te realiseren voor organisaties, teams en individuen. Zijn persoonlijke motto is ‘het kan anders’.

Pieter heeft een achtergrond in marketing, uitgeverij en bedrijfsstrategie. Hij is bestuurslid van het Global Compact Network Netherlands en een van de initiatiefnemers van de World Benchmarking Alliance, onlangs gelanceerd in New York. Een wereldwijde beweging rond het vergroten van de impact van de private sector op een duurzame toekomst voor iedereen. Pieter steunde de Verenigde Naties met de ontwikkeling van de ‘high time’ campagne om geweld tegen kinderen te bestrijden. Onlangs hielp hij bij het ontwikkelen van de ‘Start to Talk’-campagne voor de Raad van Europa.

Hij heeft zonder twijfel de mooiste kleindochter van Europa, Fay.Ftrprf_Daphne_Prieckaerts
Daphne Prieckaerts

Daphne Prieckaerts is de introvertere beschouwer die heldere analyses maakt. En deze ook graag in concrete acties omzet. Haar belangrijkste drijfveer is om mensen te laten ervaren hoe ze hun werk en hun leven in eigen hand nemen. Hoe ze hun eigen verhaal, kwaliteiten en talenten ontdekken en daarmee zichzelf en hun omgeving positieve energie geven.

Daphne heeft een jarenlange achtergrond in marketing- en communicatie strategie en uitvoering. Ze heeft een passie voor en ruime ervaring in team- en persoonlijke ontwikkelingtrajecten voor incompany groepen. Ze is nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van Futureproof trainingen.
Bij ftrprf werken:
Zoë Tuithof

Zoë Tuithof is een van onze analisten. Zij volgt de master Cultural Anthropology:
Sustainable Citizenship waarin zij zich met name richt op dynamische sociale
vraagstukken die gender en ras(isme) omvatten. Haar interesse wordt ontketend
door het doen en laten van de mens in het breedste begrip. In haar zoektocht naar
mogelijke toekomstbeelden ligt de focus op de rol die mens en cultuur spelen in
verschillende maatschappelijke ontwikkelingen.

Zoë heeft een achtergrond in toekomstanalyse; een hbo trendonderzoek en
conceptontwikkeling. Haar kracht ligt in het blootleggen van verborgen verbindingen
tussen verhalen, ontwikkelingen en ideeën. Ze is een nuchtere dromer die haar
analyses op creatieve wijze en met een kritisch oog uitvoert. Haar meest waardevolle
(studie)projecten zijn zonder meer haar onderzoek naar borstkanker in relatie tot het
patiëntgevoel bij vrouwen en een literatuurstudie betreffende black feminism in een #MeToo wereld.Yasmin Stip

Yasmin Stip was als klein meisje al gek op buitenspelen. Steppen, touwtjespringen, bloemenkettingen rijgen, het kon niet op. Uit liefde voor de natuur ging ze op haar 18e Earth, Energy and Sustainability studeren. Daar leerde ze hoe we met ons gedrag toekomstige generaties kunnen beïnvloeden. Vastberaden mee te werken aan een betere toekomst voor iedereen, volgde ze daarom vakken over duurzame ontwikkeling. 

Nu doet ze de master Environmental Sciences met een specialisatie in aquatische ecologie en waterkwaliteitsbeheer. Regelmatig paradeert ze in haar waadpak door Nederlands mooiste uiterwaarden om vissen te beschermen. Bij futureproof werkt ze als analist mee aan het futureproof maken van bedrijven. Want alleen als iedereen zijn steentje bijdraagt, kunnen onze kleinkinderen ook nog onbezorgd buitenspelen.