Werken bij ftrprf


Wij zoeken analisten!

Ben jij futureproof student?
Stel. Je bent universitair student. Je vindt van jezelf dat je niet echt geniaal bent, maar je prestaties en je omgeving wijzen anders uit. Je bemoeit je met wat besturen, de toekomst van de mensheid en deze planeet. En het lijkt je niet onaardig om betaald te worden om organisaties te adviseren hoe ze futureproof kunnen worden.
 
Zoeken en interpreteren
Ftrprf werkt voor grote organisaties (zoals Google, Council of Europe, NOC*NSF) en kleine organisaties met grote dromen. Onze projecten maken de wereld morgen een beetje beter. En voor die projecten zoeken we een aantal collega’s die als analist ons helpen met zoeken van antwoorden. Je werk bestaat uit het zoeken naar publicaties en onderzoeken, het interpreteren van die informatie en het schrijven van samenvattingen voor intern gebruik en social media.
 
Toekomst
Heb je zin om een uurtje of 8 tot 16 per week je betaald druk te maken over de toekomst? Dan is het fijn als je ons voor 28 februari even mailt op
office@ftrprf.com. Als de maatregelen het toelaten, kun je af en toe hier in Amsterdam op kantoor werken, of anywhere op de aardbol. Je bepaalt zelf je werktijden en verdient € 15 bruto per uur. Zullen we?
 
You don’t speak Dutch? Don’t worry, you’re just as welcome and this text is also available in Englisch. Just click on the flag at the bottom of this page.

________

Tijd voor iets anders?

Je besteedt een enorme hoeveelheid tijd en energie aan werk. Daarom geloven we dat je werk ertoe moet doen. Dat je er het verschil mee maakt dat je wilt maken. Niet voor 20%, 53% of 99%, maar altijd. Ftrprf bestaat uit een team van mensen met een intrinsieke drive om de wereld van morgen beter te maken dan vandaag. Mensen die samen het grootst mogelijke verschil willen maken. Mensen met een zuiver, open vizier en het lef om de dingen anders te doen. Een ander perspectief te bieden. Mensen met een groot talent voor analyseren, creëren, schrijven en organiseren (en het liefst tegelijk). Mensen die kunnen dromen en ook kunnen doen. En nooit opgeven. Mensen die voor elkaar door het vuur gaan. Mensen met aandacht voor alles wat ze doen. Met oog voor detail. En oog voor anderen.

Ben jij zo’n mens en wordt het tijd je bestemming te veranderen? Mail dan naar Pieter Hemels: pieter@ftrprf.com