Werken bij ftrprf


Tijd voor iets anders?

Je besteedt een enorme hoeveelheid tijd en energie aan werk. Daarom geloven we dat je werk ertoe moet doen. Dat je er het verschil mee maakt dat je wílt maken. Niet voor 20%, 53% of 99%, maar altijd.

Ftrprf bestaat uit een team van mensen met een intrinsieke drive om de wereld van morgen beter te maken dan vandaag. Mensen die samen het grootst mogelijke verschil willen maken. Mensen met een zuiver, open vizier en het lef om de dingen anders te doen. Een ander perspectief te bieden. Mensen met een groot talent voor analyseren, creëren, schrijven en organiseren (en het liefst dat allemaal tegelijk). Mensen die kunnen dromen én kunnen doen. En nooit opgeven. Mensen die voor elkaar door het vuur gaan. Mensen met aandacht voor alles wat ze doen. Met oog voor detail. En oog voor anderen.

Ben jij zo’n mens en wordt het tijd om je bestemming te veranderen? Mail dan naar office@ftrprf.com


Wij zoeken analisten!

Ben jij een futureproof student?
Stel. Je bent universitair student. Je vindt van jezelf dat je niet echt geniaal bent, maar je prestaties en je omgeving wijzen anders uit. Je bemoeit je met wat besturen, de toekomst van de mensheid en deze planeet. En het lijkt je niet onaardig om betaald te worden om organisaties te adviseren hoe ze futureproof kunnen worden.
 
Zoeken en interpreteren
Ftrprf werkt voor grote organisaties (zoals Google, Council of Europe, NOC*NSF) en kleine organisaties met grote dromen. Onze projecten maken de wereld morgen een beetje beter. En voor die projecten zoeken we een aantal collega’s die ons als analist helpen met het vinden van antwoorden. Je werk bestaat uit het zoeken naar publicaties en onderzoeken, het interpreteren van die informatie en het schrijven van samenvattingen voor intern gebruik en social media.
 
Toekomst
Heb je zin om een uurtje of 8 tot 16 per week je betaald druk te maken over de toekomst? E-mail je motivatie en cv naar
office@ftrprf.com. Als de maatregelen het toelaten, kun je af en toe hier in Amsterdam op kantoor werken, of anywhere op de aardbol. Je bepaalt zelf je werktijden en verdient € 15 bruto per uur. Zullen we?
 
You don’t speak Dutch? Don’t worry, you’re just as welcome. This text is also available in English. Just click on the flag at the bottom of this page.
 
 
 

Wij zoeken ontwerpers!

Ben jij een getalenteerde ontwerper op zoek naar een bijbaan?
Hou je van communicatiedesign? Wil je soms je nachtrust opgeven om iets perfects te creëren? Ben je een designstudent die geïnteresseerd is in grafisch ontwerp, het maken van interactieve websites, of het bedenken van een nieuwe merkidentiteit? Voel je je verantwoordelijk om een verschil te maken in deze wereld en ben je op zoek naar een baan van ongeveer 8 uur per week, dan is dit het teken!

Dit is het teken!
We zijn op zoek naar getalenteerde designstudenten (van over de hele wereld) die met ons willen werken aan zowel conceptontwikkeling als designproductie. Dit is je kans om te werken in een multidisciplinair team met een focus op communicatieontwerp. Dan hebben we het natuurlijk over illustreren, lay-outs, presentaties en animaties maken, UX/UI, etc.). Maar we dagen onszelf altijd uit om ook nieuwe disciplines, tools en methodes te leren. Onze projecten helpen strategen om ideeën te visualiseren en te materialiseren, allemaal met het doel om een betere toekomst te creëren. We werken zowel samen als onafhankelijk en buiten onze wekelijkse call ben je vrij om te werken wanneer het jou uitkomt.

Wat wij bieden
Wij bieden je de beste flexibele baan die je kunt hebben terwijl je studeert. Afhankelijk van je rooster (studie gaat voor) werk je 0 tot 16 uur per week (gemiddeld ongeveer 8 uur, maar dat is geen must). We plannen dit samen van tevoren in.

Als je denkt dat het een probleem is als je niet in Nederland woont, kunnen we zeggen dat dat zeker niet het geval is. Omdat we voornamelijk digitaal werken, kun je overal vandaan werken. Onze kantoren zijn in Amsterdam en New York, en we hebben collega’s over de hele planeet, verbonden via G-suite en WhatsApp.

Als je denkt dat dit helemaal bij je past en als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan kun je je motivatie, cv, portfolio of werkvoorbeelden sturen naar office@ftrprf.com.

We hopen van je te horen!

nl_NLDutch