Thomas Plomp

Van jongs af aan is Thomas geïnteresseerd in hoe mensen door de geschiedenis heen overal ter wereld met elkaar samenleven en wat dit betekent voor vrede en welvaart. Het is dan ook zijn doel om bij te dragen aan de oplossingen voor de grote uitdagingen van onze tijd – klimaatverandering, ongelijkheid en internationale conflicten. Via zijn studie Liberal Arts and Sciences aan Utrecht University analyseert hij deze complexe problemen vanuit verschillende perspectieven en integreert hij uiteenlopende, soms conflicterende, inzichten tot nieuwe kennis en creatieve oplossingen.

Verder heeft hij het afgelopen jaar aan diplomatieke Model United Nations conferenties in Montreal en aan Harvard University deelgenomen over onderwerpen als klimaatvluchtelingen en internationale interventies. Ook is hij hard op weg om Spaans te leren om volgend jaar een half jaar in Madrid te studeren.

Hij is in februari 2021 begonnen als analist en mag vanaf mei 2021 als junior projectmanager de wereld van morgen een stukje beter maken, wat hij waanzinnig vet vindt.

Thomas Plomp
nl_NLDutch