Hoe doen we dat?

Onze futurelabs-aanpak

We ontwikkelen en gebruiken formules die de invloed van onze opdrachtgevers vergroten. Bijvoorbeeld om misbruik in de sport te bestrijden, om samen een nationale aanpak te ontwikkelen om welvaart en welzijn duurzaam te delen en om een netwerk te bouwen dat samen verandering realiseert.

Als je ons nu vraagt hoé wij dat dan doen, dan willen we je het antwoord graag deels schuldig blijven. We houden het spannend. We werken niet op routine, wel helemaal op maat. We hanteren wel een soort rode draad; een vierstappenplan. Die stappen vormen samen onze futurelabs-aanpak.

Kort gezegd ga je via je fundament, naar je story lines, naar je scenario’s en tot slot naar je aanpak. Onderweg beantwoord je allerlei vragen die je helpen bij het maken van goed doordachte keuzes. Wat ga je doen ? En wat vooral ook niet?

Zelf varen

Jullie staan zelf aan het roer, jullie varen zelf, het is júllie stip aan de horizon. Je werkt tijdens het traject dan ook met een kernteam van 4 tot 8 mensen uit je eigen organisatie. Het is immers jullie DNA waar het om gaat.

Wil je meer weten over onze futurelabs-aanpak, of wil je de trossen los gooien? Neem dan vooral contact met ons op.

nl_NLDutch