Liliane Smit

Liliane heeft een rijke werkervaring op het gebied van sales & marketing en communicatie & sponsoring in zowel het bedrijfsleven als bij non-profit organisaties. Sinds 10 jaar werkt ze als zelfstandige en helpt ze mooie organisaties in uiteenlopende projecten van strategie naar operatie.

Verder runt ze samen met haar partner twee prachtige restaurants. Ze houdt van lekker eten en drinken (evident…!) en ze is graag in de natuur. Met een afgeronde Mediation opleiding snapt ze inmiddels iets meer van de complexiteit van onderlinge relaties (mateloos interessant) en begrijpt ze nog beter hoe belangrijk communicatie is (en dan met name het onderdeel luisteren).

Sinds kort heeft ze haar jeugdpassie voor paardrijden weer opgepakt. Ze is van nature introvert maar graag onder de mensen, ze houdt ervan om te bouwen aan tastbare en zichtbare resultaten en haar drijfveer is verbinden en nieuwe dingen uitproberen (hoe eng ze dat ook vindt). Ze vindt het geweldig als haar werk een heel klein beetje bijdraagt aan een verdraagzamere en groenere wereld.

Liliane Smit
nl_NLDutch