Kim Tan

Kim is werkzaam als analist binnen FTRPRF.

Kim gelooft dat alles met een reden gebeurt, ook al duurt het even voor die reden zich openbaart. Haar optimistische maar realistische aard heeft de weg vrijgemaakt voor haar om de wereld anders te zien – en ze is vastbesloten om op een positieve manier deel te nemen aan de onvermijdelijke verandering van de wereld.

Kim is geboren en getogen in de drukke hoofdstad Manilla, de Filippijnen – maar is zonder twijfel verliefd geworden op wat voor moois de wereld te bieden heeft. Haar passie voor reizen ligt nog dieper dan vrije tijd, ze gelooft dat het uit de eerste hand zien en ervaren van verschillende culturen een unieke impact heeft op haar wijsheid die ze in alle aspecten van haar leven toepast.

In het heden is Kim een van de analisten van Futureproof, en is ze momenteel bezig met het afronden van haar bachelors in Ondernemerschap. Naast haar diploma heeft ze formele en uitvoerende opleidingen gevolgd aan de Hannam University in Zuid-Korea, de Arizona State University en de Universiteit Utrecht in Nederland.

Levensverhalen, theorieën, een praatje bij een kop koffie, of een spontane trip om 2 uur ’s nachts – deze avontuurlijke ziel is een open-boek gebonden om haar leven ten volle te leven.

Kim Tan

nl_NLDutch