Héctor Cruz Rico

De codewoorden van Héctor zijn analytisch, nieuwsgierig en creatief, maar ook: gevoelig en drama, deze eigenschappen versterken de doelen die hij zichzelf stelt. Héctor is altijd op zoek naar uitdagingen en leert graag van nieuwe ervaringen. Door middel van creativiteit, analyse en door met beide handen en beide voeten op de yogamat (soms alleen met één voet of alleen met één hand), probeert hij altijd oplossingen te zoeken. Hij past zich goed aan onder nieuwe omstandigheden en accepteert situaties die hij niet kan veranderen en probeer er dan het beste van te maken, zonder de normen en waarden van zijn opvoeding en het respect voor anderen te vergeten.

Héctor is ijverig en volhardend, is een onderzoeker. Naast analist bij futureproof, doet hij onderzoek naar hoe de mensen communiceren en naar het taalgedrag van kinderen in minderheidsgemeenschappen. Zijn professionele en belangrijke doel is een positieve bijdrage leveren aan de taalwetenschap om problemen met taal en nationale identiteit op te lossen en/of te voorkomen.

Zijn doel is mensen helpen en helaas is onze wereld niet perfect maar Héctor gelooft dat hij met kennisuitwisseling onze wereld mooier kan maken, Héctor denkt futureproof.

Hector Cruz Rico
nl_NLDutch