Evelien ter Ellen

Evelien is ervan overtuigd dat communicatie niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Hoewel de wereld in rap tempo verandert, staat het basisprincipe als een huis: effectieve communicatie is relevant. Altijd. Waarde toevoegen op het juiste moment, met het juiste verhaal, richting de juiste doelgroep. Ze is ervan overtuigd dat technologie voor jou werkt en niet andersom. Dat de toepassing van data het wint van het onderbuikgevoel. Dat N=1 geen winnende strategie (meer) is, dat plannen er zijn om bijgestuurd te worden en dat je pas naar huis gaat als het werk af is.

Ze was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor merkontwikkelingstrajecten in de theaterwereld, ontwikkelde als consultant implementatie- en communicatiestrategieën voor complexe IT-opdrachten bij multinationals, schreef bevlogen visies op cultureel ondernemerschap, zette haar tanden in identiteitsopdrachten voor slimme tech start-ups en bracht meer data driven marketing naar de wereld van kunst en cultuur.

Bij ftrprf is Evelien betrokken bij projecten waar strategie, maatschappij, communicatie en data bij elkaar komen. En waar ze zichzelf kan zijn: liefhebber van kunst, bovenmatig geïnteresseerd in gadgets, dol op koken en haar werk. Strateeg, rationele perfectionist, dwarsdenker en onvoorwaardelijk gek op mensen.

Evelien ter Ellen
nl_NLDutch