Double the education budget

Today in FD

Op woensdag 20 maart mogen we weer stemmen voor Provinciale Staten en de Waterschappen. Soms lijkt het niet meer zo duidelijk waarom of waarvoor we stemmen. Veel mensen voelen zich niet meer betrokken bij het bestuur van Nederland. We willen een lans breken om meer bewustzijn en betrokkenheid te creëren in onze samenleving. Dat begint bij de volgende generatie. Investeren in onderwijs is daarbij investeren in de toekomst. Kleinere klassen, meer ruimte voor docenten, persoonlijke aandacht, meer sport op school, leraren weer leraar laten zijn, aandacht voor technologie, en psychologie in het basispakket op school: zaken die geld kosten en een enorm rendement leveren. We hebben wat inspiratie over waarom we de volgende generatie en onszelf dit gunnen:

Sports in school leads to better learning performance  

Dagelijks sporten op school

Why smaller classes are better

Teach students how to think

Waarom iedereen moet leren programmeren 

Positieve psychologie op school

 

Leave a Reply