Daniella Espina

Daniella – beter bekend als ‘Danie’ – begon als analiste bij Ftrprf. Nadat ze afstudeerde in Marketing aan de TU Dublin, begon ze door te groeien naar de rol van Project Manager. Bij Ftrprf vind je Danie vaak werkend met andere Project Managers op het gebied van Google, duurzaamheid en tech!

Danie werd geboren op een klein eiland in de Visayas, Filipijnen. Danie en haar familie verhuisden uiteindelijk naar Dublin, Ierland en zijn daar sindsdien gebleven. In het midden van haar laatste jaar aan de universiteit, nam Danie de stoute schoenen aan en vestigde zich in Nederland – waar je misschien wel een schaal bitterballen of een bord poffertjes ziet eten.

Sinds haar jonge jaren heeft Danie de kansen op reizen en avontuur nooit laten liggen. Door haar nieuwsgierige aard, brede interesses en familiale wortels in de journalistiek en de kunsten, verdiept Danie zich graag in onderzoek naar verschillende onderwerpen en vraagstukken. Ze gelooft in de kracht van woorden en beelden en werkt hard in Ftrprf om ervoor te zorgen dat haar inspanningen bijdragen aan een betere toekomst voor de planeet en de mensen die er wonen.

Deze pionier is toegewijd om haar wilde nieuwsgierigheid nooit te laten uitsterven, en wil verder meer mensen aanmoedigen om het leven door de ogen van een kind te zien.

Daniella Espina

nl_NLDutch