Waarom doen we dat?

Wij dromen ervan de wereld futureproof te maken. In een tijd van enorme verandering is het onze missie om een ​​ander perspectief te creëren (het kan anders) en dat te realiseren (we doen anders).

Futureproof gaat over de kunst van creatie, optimisme en doorzettingsvermogen. We bestaan om de toekomst te veranderen. Om nieuwe perspectieven te creëren en dromen waar te maken.

Wij geloven in de kracht van de medeklinker. Je team, je organisatie, klinkt op een bepaalde manier. En met die manier heb je bereikt wat je vandaag doet. Wij vervullen graag de rol van medeklinker, het extra perspectief, de andere verbeelding. Zo kunnen we samen een nieuw verhaal schrijven.

Business as a force for good

Wij houden van de UN. We geloven dat het van het grootste belang is om mondiale doelen te stellen en problemen wereldwijd aan te pakken. Samen. Daarom zijn wij lid van UN Global Compact, het grootste corporate sustainability initiatief ter wereld. 15.000 organisaties zijn lid. Wij ondersteunen de doelen die UN Global Compact heeft op het gebied van mensenrechten, werk, milieu en anti-corruptie. Meer informatie vind je op de site van  UN Global Compact of op de Nederlandse site

De richtlijnen van UN Global Compact zijn richtlijnen voor ons dagelijks handelen. Het lidmaatschap van UN Global Compact betekent ook dat je ieder jaar een verslag maakt van de voortgang die je zelf boekt. Ons verslag over 2021 vind je hier.

 

nl_NLDutch