Futureproof vergaderen

Wat we nu met ons allen doormaken, is ongekend. De impact is overal. Alles verandert, ook onze manier van werken. Voor heel veel werkenden* was dat al zo, voor anderen raakt het nu in een stroomversnelling. Thuis werken gebeurt al op grote schaal, vanuit huis vergaderen minder. We hebben een handig hulpmiddel voor je: spelregels voor digitale meetings.

Spelregels
Vergaderingen kunnen een bron van inspiratie zijn, het gevoel geven dat je samen iets voor elkaar krijgt, een gelegenheid om elkaar weer eens te zien. Maar iedereen kent wel het soort vergadering waarbij je de energie voelt weglekken. Mensen onderbreken elkaar, komen niet to the point of zijn niet voorbereid. Als je digitaal vergadert, heb je extra concentratie nodig. Je zit thuis of op kantoor naar een scherm te kijken, waardoor afleiding nog sneller op de loer ligt. Met spelregels zorg je ervoor dat je efficiënt en inspirerend kunnen vergaderen. Onder dit bericht vind je een uitgebreide versie en een beknopte. Verspreid ze, gebruik ze en merk het verschil!

Downloads vind je onder het bericht.

Vooruitgang
Het fijne is: je kan het merendeel van de spelregels ook uitstekend gebruiken voor je reguliere vergaderingen. En dus ook als jouw personeel geen kantoorbaan heeft. Want wat er ook gebeurt: vergaderen zullen we altijd blijven doen. Nu en in de toekomst. ‘In real life’ en steeds meer online. Realiseer je je hoe gelukkig we onszelf mogen prijzen met de digitale vooruitgang? Hoeveel initiatieven, manieren van informeren, van op afstand samenzijn en van ons vermaken tijdens het thuisblijven we hebben? Hoe was dat pakweg 20 jaar geleden geweest?

Kunnen we je op andere manieren helpen om je bedrijf futureproof te maken ? Lees meer of neem direct contact met ons op!

Geef een reactie

nl_NLDutch