Verdubbel het onderwijsbudget

vandaag in het FD

Op woensdag 20 maart mogen we weer stemmen voor Provinciale Staten en de Waterschappen. Soms lijkt het niet meer zo duidelijk waarom of waarvoor we stemmen. Veel mensen voelen zich niet meer betrokken bij het bestuur van Nederland. We willen een lans breken om meer bewustzijn en betrokkenheid te creëren in onze samenleving. Dat begint bij de volgende generatie. Investeren in onderwijs is daarbij investeren in de toekomst. Kleinere klassen, meer ruimte voor docenten, persoonlijke aandacht, meer sport op school, leraren weer leraar laten zijn, aandacht voor technologie, en psychologie in het basispakket op school: zaken die geld kosten en een enorm rendement leveren. We hebben wat inspiratie over waarom we de volgende generatie en onszelf dit gunnen:

Sporten op school leidt tot betere leerprestaties  

Dagelijks sporten op school

Waarom kleine klassen beter zijn

Geef leerlingen les in nadenken

Waarom iedereen moet leren programmeren 

Positieve psychologie op school

 

Geef een reactie

nl_NLDutch