Over onze blogs

cropped-bn7a3844.jpgWij zijn gefascineerd door ‘veranderingen’. Bewegingen die er voor zorgen dat je, als je er goed op reageert, futureproof bent. We hebben inmiddels 38 verschillende thema’s in kaart gebracht die grote invloed hebben*. Zeer veel besproken thema’s, zoals digitalisering, robotisering, duurzaamheid en vergrijzing, maar ook thema’s die wat minder vaak in het nieuws zijn: arbeidsrelaties, transparantie, verdeling van welvaart, consumentengedrag (hoewel bijvoorbeeld De Correspondent verdacht vaak over ook deze thema’s verhaalt). En zelf schrijven we ook met grote regelmaat, vooral op social media en hier natuurlijk ook. Veel leesplezier.

*) als je ons overzicht met de veranderingen wilt hebben, vul dan even het contactformulier in dan mailen we je de resultaten tot nu toe.

Geef een reactie